Home

Welkom bij Amelandse huisjes!

Amelandse huisjes zijn twee nieuwe luxe 5* vakantiehuizen: "Bonteluw" en "Bonte Piet". Deze 6-persoons vakantiehuizen hebben een identieke, sfeervolle inrichting en zijn voorzien van diverse luxe zoals een design gashaard, flatscreen tv, DVD-speler, draadloos internet en sauna. Aan de kleintjes is ook gedacht. Een kinderstoel, box met boxkleed, kinderledikant en spelletjes staan tot uw beschikking. De stijlvolle eethoek, moderne open keuken, ruime badkamer en comfortabele slaapkamers maken het geheel tot een gezellig en luxe vakantieverblijf.

De Amelandse huisjes maken gebruik van groene stroom en gas van de Amelandse Energie Coƶperatie (AEC). AEC ontwikkelt duurzame energiebronnen op Ameland, met als streven dat Ameland 'een zelfvoorzienend eiland' zal worden.
Graag dragen wij ons steentje bij aan een mooi en duurzaam Ameland!

"Bonteluw" en "Bonte Piet" liggen naast elkaar aan het Bonte Pietenpad op Roosdunen in Ballum, het kleinste dorp van Ameland. Op 200 meter van het openlucht zwembad, midgetgolf en tennisbanen. Het dorp en de maneges liggen op 800 meter en het strand is op 1200 meter afstand. Voor de golfliefhebbers is er een golfbaan in Hollum op 3 km afstand.

 
 

Ideaal voor een vakantie met kinderen, maar ook voor een heerlijk luxe weekendje weg samen, met vrienden of familie…

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen, email naar vakantie@amelandsehuisjes.nl. Voor een reservering kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier van onze website.


Voor uw vakantie op Ameland verwelkomen wij u graag bij Amelandse huisjes!